We beginnen af te tellen met het einde van de winkel en webshop op 30 juni 2023. Tot dan kunt u ons bereiken op +32 486 64 12 43 * Bekijk de artikelen in de uitverkoop met aangepaste prijzen op diverse producten. Op = Op!

Levering

Wie bezorgt mijn bestelling?

Herbômont werkt samen met de transportfirma GLS. Elke weekdag worden er pakketen opgehaald in Sint-Amandsberg. Na sortering worden deze door chauffeurs van GLS aan huis bezorgd.

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

In 90% van de gevallen worden de pakketten de dag na verzending geleverd. Indien u 3 dagen na bevestiging van de verzending nog niets hebt ontvangen geeft u best een seintje via mail naar info@herbomont.com of telefonisch op het nummer 0486/64.12.43. Via Track and Trace kunnen we nagaan waar uw pakket zich bevindt. GLS bezorgt niet aan post- of afhaalpunten. Het is dus van groot belang om een adres op te geven waar iemand het pakket in ontvangst kan nemen.

GLS doet 2 pogingen om te leveren.

U mag een voorkeursdag van levering doorgeven. Wij proberen daar in de mate van het mogelijke rekening mee te houden door de dag voordien te verzenden.

Het uur van levering kunnen wij echter niet meedelen.

Hoeveel kost de verzending?

De verzending naar België kost €4 (exclusief BTW) per pakje.

De verzending naar Nederland kost €7 (exclusief BTW) per pakje.

Wanneer u voor meer dan €100 aan goederen koopt dan is de levering GRATIS in België.

In Nederland wordt GRATIS geleverd vanaf een bestelbedrag van €200.

Indien u iets wil laten verzenden naar andere landen dan kan u ons altijd contacteren, wij berekenen dan de juiste verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling ophalen bij Herbômont?

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden bij Herbômont in de Visitatiestraat 161 te Sint- Amandsberg. Ophalen kan van maandag tot vrijdag na afspraak op 0486 64 12 43

Betalingen

Welke betalingsmiddelen worden aanvaard?

Bestellingen die opgestuurd worden worden betaald bij het plaatsen van de bestelling. U kan betalen met elke Nederlandse of Belgische betaalkaart. Indien u ervoor kiest om de bestelling bij ons zelf op te halen kan je ook betalen in de winkel.

Klachten

Hoe meld ik een klacht?

Klachten dienen schriftelijk of telefonisch te gebeuren binnen twee dagen na levering. Iedere terruggave moet omschreven worden met volgende gegevens:

  • datum van levering
  • nummer van de factuur
  • aard van de schade (breuk of manco).

 

De product(en) moeten compleet en ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd zijn en in de originele zendverpakking te worden geretourneerd.

De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Contacteer ons zeker indien u van plan bent goederen te retourneren.

Online Dispute Resolution

De Europese wetgeving voorziet een platform voor het oplossen van geschillen die ontstaan bij e-commerce transacties: ec.europa.eu/odr

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.