Kom eens langs in de winkel op dinsdag en donderdag (9-17 uur). of ontvang je bestelling via verzending.

Iets niet gevonden of iets onduidelijk?  Bel ons op +32 486 64 12 43 of gebruik het contactformulier

overonsoverons-small

Ons verhaal

Herbômont is de voortzetting van hoe Stefaan en Riet sinds 1982 gezondheid in de groene kijkers zetten. De naam Herbômont werd gegeven in 2008, toen zij zich vestigden in Vloesberg op de Hurdumont, in een groene oase met een tuin vol eetbare planten. Voortgaand op de lokale kruidengeschiedenis werd de plek toen “ferme d’Herbômont” gedoopt. Riet en Stefaan, de bezielers die naast het educatieve werk ook een winkeltje uitbaatten, gaven in 2016 de fakkel door aan hun dochter, Saartje De Wever.

Herbômont vond in 2017 een nieuwe stek te Sint-Amandsberg waar Saartje op woensdag en donderdag klanten met de glimlach bedient. Naast winkel en afhaalpunt worden er bij Herbômont ook dagelijks bestellingen met veel zorg verpakt en verzonden over heel België en Nederland. Om dit voor de klanten een nog aangenamere ervaring te maken werd deze webshop op poten gezet. Naast een online etalage van het met zorg geselecteerde productenaanbod biedt deze website ook een grote bron van informatie voor de gezondheidszoeker.

Saartje is steeds bereikbaar om je wegwijs te maken op deze website. Hou ook zeker de blog in de gaten voor boeiende artikels, inspiratie voor de keuken en activiteiten die doorgaan bij Herbômont.

Contact

Per telefoon:  +32 (0)486 64 12 43
Via het contactformulier
In de winkel: dinsdag & donderdag van 9:00 tot 17:00 uur
Herbômont – Visitatiestraat 161 – Sint-Amandsberg (Gent)

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.