Bedankt voor al je aankopen in de voorbije jaren. We werkten eraan met veel plezier ! Blijf gaan voor gezond leven !
overonsoverons-small

Ons verhaal

Herbômont is de voortzetting van hoe Stefaan en Riet sinds 1982 gezondheid in de groene kijkers zetten. De naam Herbômont werd gegeven in 2008, toen zij zich vestigden in Vloesberg op de Hurdumont, in een groene oase met een tuin vol eetbare planten. Voortgaand op de lokale kruidengeschiedenis werd de plek toen “ferme d’Herbômont” gedoopt. Riet en Stefaan, de bezielers die naast het educatieve werk ook een winkeltje uitbaatten, gaven in 2016 de fakkel door aan hun dochter, Saartje De Wever.

Herbômont vond in 2017 een nieuwe stek te Sint-Amandsberg waar Saartje op woensdag en donderdag klanten met de glimlach bedient. Naast winkel en afhaalpunt worden er bij Herbômont ook dagelijks bestellingen met veel zorg verpakt en verzonden over heel België en Nederland. Om dit voor de klanten een nog aangenamere ervaring te maken werd deze webshop op poten gezet. Naast een online etalage van het met zorg geselecteerde productenaanbod biedt deze website ook een grote bron van informatie voor de gezondheidszoeker.

Houd er rekening mee dat de winkel en webshop definitief sluit op 30 juni 2023. Vanaf 1 juni begint de uitverkoop met kortingen op geselecteerde producten.

Contact

Per telefoon: +32 (0) 469 11 60 76
Via het contactformulier
Welkom in de winkel te Sint-Amandsberg vanaf nu enkel op afspraak ma-vrij of ontvang je bestelling via verzending.
Herbômont – Visitatiestraat 161 – Sint-Amandsberg (Gent)

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.